Nu säger jag godnatt..

Nej nu går jag och lägger mig, ska ju trotsallt upp 09:00 imorgon. Måste hinna duscha osv! Känns förjävligt eftersom jag börjar 13:00, men det ska nog gå bra! Godnatt bebisar.. ♥


TÄVLING!


6dk till Stockholm!

Hej på er!
Tro inte att jag glömt bort er, för det skulle väll aldrig jag göra..?
Det är bara det att datan har varit upptagen och jag har bara myst med mamma, kollat på Andra avenyn osv =)
Tycker ni jag ska fortsätta med filmtips? Vill ju veta era åsikter, om ni tycker det verkar bra osv..

Jag börjar klockan 13:00 imorgon och slutar 14:30. SEN ÄR DET LOV!!!!
Wohoo!..

På tisdag åker jag till Stockholm, det har ni inte glömt bort va? Och Niklas är också i Stockholm så jag och Amanda skulle ta en fika med han på tisdagen, dagen vi kommer dit alltså! =) Vi åker ca. 05:00 på tisdag morgon. Känns jobbigt, men det är ju lätt värt det! Vet inte om det kommer bli dålig eller bra uppdatering då, men det är sånt som märks! Kommer nog inte ha någon tillgång till data men jag får helt enkelt mobilblogga!

Hittade en bild som jag glömt publicera förresten..

Fin ha? =)

EFTERLYST!


NÅGON SOM VET VAR JAG KAN FÅ TAG PÅ DOM HÄR?
DOM ÄR SLUT PÅ HAVE2HAVE.SE!
Snälla, någon som vet!? Jag är helt galen i dom men när jag skulle gå in och beställa dom så var dom slut =(

Dom heter "Escape zebra"
Snälla säg till mig om ni hittar några!!!!!!
Ni är värd guld om ni hittar dom här, och jag kan ge er en länk eller vad som helst! Snälla, jag har letat typ överallt men letar fortfarande, ni kan väll hjälpa mig? ♥

Filmtips - Drömtjejen


FILMTIPS BÖRJAR IDAG!

Hej på er!
Sry att jag inte bloggade nå mer igår, men pappa tog datan och jag somnade i mammas knä och hon somna på min rygg ungefär 22:30 haha. Sen vaknade jag och då var jag så trött så jag gick och la mig i min säng.

Nu ska jag börja göra mig ordning iallafall, jag börjar 10:10 och slutar 13:55.

Justja, idag satsar vi hårt och kör igång med filmtips! Jag har redan gjort ett, men jag har inte publicerat den än! Så jag ska göra det dirre!
Puss ♥

Ska gå nu



UPDATE: Funkar ljudet på videon för er?

Har klippt mig

Hej på er!
Jag har klippt mig idag! Blev jättebra, kan visa bid sen =) Efter det gick jag en runda på stan med Niklas och gick och käkade på Sibylla och tog en kaffe på Furan. Sen gick vi upp till danshallen där han skulle träna sina elever. Klockan halv sex kom mamma och hämta mig.

Skulle precis lägga in videobloggen jag gjorde imorse men jag såg att den inte accepteras än, sen när jag skulle kolla på den på datan var det något fel på den. Så jag ska gå och filma med min mobil stället nu så lägger jag in den när jag får tid.

Ser ni att jag bytt header också?
Pappa ska ha datan nu, puss och kram!

Videoblogg.. Snart haha

Hej på er!
Istället för att skriva ett inlägg så var jag så gullig och gjorde en videoblogg som jag ska visa er snart :) ska bara vänta på att den laddas upp..

Glömde säga att jag ska klippa mig idag, klockan 14:30. För mitt hår har växt ungefär en decimeter sen jag klippte mig sist. Ska bli super skönt att klippa mig! Btw, jag ska klippa en som heter Sandra på fredag, dvs Mimmis kusin. Då ska Mimmi också följa med för hon ska färga håret på Sandra. Det ska bli trevligt!

Vill du klippa dig hos mig?

Hej på er!
Jag kom på en sak..
Jag är en outbildad frisör kan man säga. Jag har klippt nästan alla mina vänner + mamma, min bror osv. Och jag har lärt mig väldigt mycket. Jag brukar ta ungefär 100:-, det beror helt på hur mycket man ska klippa, och hur osv. Men högsta pris brukar vara runt 100kr.
Så ni får jättegärna trycka på "Kontakta zandra här"-knappen och höra av er. Om ni är intresserad så döp mailet till "Beställa klipptid" och skicka in en bild på dig själv och skriv lite om vart du bor, vart vi ska hålla till, hur du vill klippa dig osv. Priset kan som sagt diskuteras och alla är välkomna!
Jag har tid nästan varje dag, förutom 6-8 april. För då befinner jag mig i Stockholm.

Sandra Hedberg @ Facebook

Godmorgon på er!
Sitter och laddar upp bilder på facebook och har nyss ätit frukost. Har inga planer för idag, så jag tänkte plugga och göra klart allting. Jag har ju prov i SO på Tisdag, läxförhör om könssjukdomar på Måndag, hm.. vad mer? Jo! Matteprov på onsdag, musikprov när jag fått tag på Christer, och ja.. Ni hör ju?

Jag ska dra igång Alvin och gänget 2 nu snart, så jag skriver när jag kollat klart på den.

Puss, love yah ♥

Har inte lagt mig än haha..

Men ska göra det nu!
Ni har inte glömt att ställa fram klockan en timme va?
Bra, för det har jag! Haha.
Tänkte vänta och se om min mobil ställde om sig auto, men icke. Så nu har jag ställt om klockan iallafall och ska gå och lägga mig nu. Klockan är ju 10 i fyra..

Så, natti ♥

Foto - Jag & Regina














Hope you like it!
Natti ♥

Waterboy

Hej på er!
Nu är jag med Regina, vi har än så länge hunnit kollat på en film som gick på tv som hette "Waterboy". Jätte gullig film haha! Man blev så lycklig hihi! ♥

Vi ska baka när hon kommer tillbaka, hon är och hämtar nycklar hemma hos henne just nu.
Vet inte riktigt vad vi ska baka men jag visar sen!

Ska gå och kolla på tv nu jag, Ciao! ♥

Rösta på mig!

 
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min bikini är lätt snyggast där, klicka på länken ovan och rösta på mig, du kan även designa din egen bikini ;)

Direkt från Gävle

Mamma och Kina är i Valbo och shoppar, och mamma hittade en bustier åt mig. Hon var inte helt säker på om jag skulle gilla den så Kina skickade en bild på den och jag älskar den! Så när mamma kommer hem är den min! ♥

Snygg va?!

Tell me what you think about it..

Godmorgon på er!
LÄS DETTA OCH KOMMENTERA VAD NI TYCKER!!!!:
Tycker ni jag borde börja med någon grej som handlar om att ni ska skicka in bilder på er, också ska jag gissa åldern och bedöma erat utséende och säga vad ni kan förbättra osv? Låter inte det som en jättebra idé!?

Jag vaknade för ett tag sen iaf, jag hann inte skriva ett inlägg igår när jag kom hem, eller snarare; orkade inte skriva.. För när jag kom hem från festen var jag jättetrött och datan var avstängd dessutom och jag orkade verkligen inte starta den.
Jag hade jätte roligt på festen iallafall, det var packat med folk där och det älskade jag! Hatar verkligen när det bara är några stycken på en fest, också sitter alla helt utspridd vid olika bord.
Jaja, hoppas att ni på ********** hade kul då iallafall! Haha.. *host*

Ska ut och röka nu, puss! ♥

BRÅTTOM!!!!!!!

Hej på er!
Nu ska jag och Niklas förbereda oss för att åka på fest.
Och vi har jätte bråttom för vi har inte ens gojrt oss i ordning än.. Så det här får bli ett snabbt inlägg.
Jag kommer hem runt.. 2 kanske. Så jag skriver ett inlägg då..

Ja ni ser ju! Haha..
Vi ska göra oss i ordning nu iaf, så vi hörs när jag kommer hem igen. Puss ♥

Dagens facelook

Godmorgon!
Jag har gjort mig klar och är nu redo för skolan.
Börjar 08:50 så jag ska gå alldeles strax.
Såhär ser jag ut idag iaf :)

Nu ska jag gå. Puss och kram!

Blev ingen praktik idag

Hej på er!
Nu har jag kommit hem efter att umgåtts med folk på Staffanskolan. Blev ju inte att jag praktiserade idag, för jag skulle ju inte varit där förra gången som sagt. Och jag praktiserar bara varannan torsdag, så då räknade inte hon med att jag skulle komma idag, så jag fick vara ledig! Kändes väldigt onödigt att jag klev upp klockan 09:00 haha.

Nu är Niklas här iallfall och vi ska snart kolla på Alvin och gänget, därefter Alvin och gänget 2.
Han drar på träning klockan halv 7, så när han har gått så vet jag inte vad jag ska hitta på. Slappa bara I guess..?
Det är skönt det också.


En bild på mig osminkad, jag tycker verkligen inte jag behöver sminka mig för att vara snygg. Eller vad tycker ni..?
Nu ska jag och Niklas kolla på filmen, bye! ♥

Dagens låt, Jennifer Hudsom - And I am telling you


Videon på mig och Amanda från igår


Äter frukost

Hej på er!
Nu har jag precis vaknat och jag sitter just nu och äter frukost. Usch det är inge gott när man precis har vaknat faktiskt.
Jag drömde en helt underbar dröm inatt.. Ska berätta om den snart.
Idag har jag prao, egentligen skulle jag inte vara där förra gången men det vart så konstigt när det var sportlov och skit och jag ska vara där varannan torsdag.

Över till min dröm:
Jag, Mimmi och några till var på någon festival och jag vet fatiskt inte vart den låg. Men iaf..
Jag träffade en skitsnygg kille, han är med i början på "Singstar Svenska hits" ni vet den där sammanfattningen om hur Singstar är typ? Aja skitsamma, han träffade jag iaf och jag vart överlycklig också sa han till mig "Hej! Du skrev till mig förr va..?" Också krama han mig! (jag har inte skrivit till han eller något, bara i min dröm) Iallafall, sen gick jag och Mimmi vidare och då träffade vi André, han var full haha. Också krama jag om han, han vart jätteglad för i min dröm så tyckte han om mig. Sen gick jag och Mimmi och satt oss med Isabelle Trönnblom + hennes syrra och kompisar. Också skulle jag och Mimmi knäppa en bild på oss två när vi pussade varann. Och när jag skulle knäppa så kom hon alltid på något annat hon skulle göra istället för att sätta sig ner och pussa mig. Så jag satt och puta med läpparna i luften och väntade på henne haha.
Sen började "Erik Grönwall - Higher" Spelas där på festivalen, fast då vaknade jag ju självklart av att det var mitt larm. För jag har den låten som min alarmsignal.

Iallafall, nu ska jag ut och röka sen börja göra mig ordning, jag börjar klockan 13:00.
Så jag måste gå nu, puss ♥

Min och Amandas dag

Hej!
Jag har ju varit med Amanda idag som sagt, vi har bara slappat, kollat på film, kollat på kläder osv..
Men vi gjorde också en video som jag tänkte visa er snart!
Vi hade bara allmänt tråkigt så vi bestämde oss för att göra en rolig video. Någon annan dag när vi är med varann ska vi filma vad vi gör hela dagen. Sen lägga ihop allt och göra det till en rolig kort film! Roligt va? Självklart kommer ni också få ta del av den.
Nu tänkte jag börja kolla på "Nice dreams".

JUSTJA!
Jag ska göra en ny kategori som kommer heta "Film tips" där kommer jag lägga upp videoklipp och inlägg som kommer handla om någon film jag tycker är bra. Så om ni vill ha filmtips så är det bara att gå in på min blogg och gå in i "Filmtips" och kolla vad jag sagt och så om olika filmer, skulle det vara bra? Jag tycker det låter som en jättebra idé för det är många som frågar mig efter filmtips osv. Så då kan man bara gå in på min blogg och kolla. Jag ska börja med det nästa vecka och ska försöka komma med så många tips som möjligt.



Lägger upp videon i nästa inlägg för den har inte laddats upp på youtube ännu.

Läsarna höjs..


Undra varför..? (höhöhöhö)

I väntan på..

..Amanda, så lägger jag upp en till rolig video hahaha! :D

Nyvaken & nyduschad

Hej på er!
Skrev ett "godnatt inlägg" igårkväll, men jag såg nu att jag glömt publicera det *SUCK..!!*
Nu har jag duschat och så iallafall, och sitter och äter frukost nu. Blev lite START och fil.
Börjar 10:10 och slutar 13:55, så då ska jag möta upp Barbro (min lärare) och göra omprov!
Jag fick beröm av henne igår, hon sa att jag blivit duktig i skolan nu! Yeeeey! Hahaha hon är så gullig!



Videon jag lovade er hahaha


Haha kalla detta vad ni vill =)

Plugg *suck..*

Ska plugga nu, har inga planer för idag annars. Känner mig jätte trött och febrig förövrigt :(
Ska lägga mig och vila efter jag pluggat..

Såhär ser jag ut idag..:

Snarare mitt hår..

Skola

Hej på er! Sitter i skolan nu och ska snart ha SO. Vi har nyss slutat mentorstiden.. Idag slutar jag fyra, då ska jag hem och plugga till omprovet jag har imorgon, också ska jag skriva om franska revolutionen och industriella. Jag ligger ganska efter, Justja också ska jag göra ett prov idag också på NO;n om preventivmedel. *suck..* Nu måste jag gå, puss!

Gröna eller bruna ögon..?

Jag har skaffat linser, alltså utan styrka. Gröna! :D

Gröna eller..

(Min naturliga färg) Bruna?

Mitt äpple är slut :(


Hahaha..
Anyway, jag ska snart börja plugga, har inte haft tid föränn nu.
Så, bye :D♥

Skolinlägg

Hej på er!
Sitter i skolan och ska jobba, vi håller på med Folkpartiet, Socialdemokraterna osv.. Jag ska skriva om Vänsterpartiet.
Först ska jag börja med att skriva om invandring, sen skolfrågor, sen sjukvård och därefter skatt =)

Jag slutar 14:00, så då blir jag hämtad av mamma och åker hem direkt. Vad ska ni göra idag..? Kommentera, jag vill veta! Believe me..
Själv ska jag hem och plugga sen hitta på något med Amanda!

Nu måste jag fortsätta jobba, puss! ♥

Dålig uppdatering pga..

..Att jag inte alls haft tid idag!
Först så började det ju med att jag vaknade, fast det kanske är ganska självklart haha..?
Sen gick jag upp poch åt frukost och kolla på film med mami och papi. Medans jag satt och kollade på film så ringde Niklas och frågade om han fick komma, efter en kvart ungefär så kom han. Då filmen var slut så gick jag och Niklas och gjorde oss ordning och därefter gick vi ner på Wayne's och tog en fika som sagt. Sen ringde mami och sa att det var mat, så då stack vi hem till mig och åt, spela kort och sen tog det inte lång tid innan vi skulle gå med Mimmi till verkstäderna, och där tillbringade jag resten av kvällen och åkte hem ca. 21:00.
Nu ska jag bara skriva klart det här inlägget sen ska jag sova, ska ju upp 6 imorn, *suck..*

På verkstäderna.. Mimmi, Niklas och Jennifer ♥
Godnatt!

1629789 Waynes med niklaz Hej p

0-6cf8cf256f3cc482fed27c5e334429a0.png

Kolla varifrån!

Waynes med niklaz

Hej på er!
Nu sitter jag på waynes med niklaz, jag dricker en cafe mocca och det gör han också.
Det är verkligen min favorit!
Nu ska jag fortsätta dricka min älskling (haha) så ni får ha det så bra så ses vi när jag kommer hem igen!
PUSS


Glömde haha

Jag drog ur mobilen ur datan och gick in med kabeln på mitt rum, sen virvla jag in mig i täcket och satt mig ner.
Då kom jag ju på att jag glömt fört över videon till datan. Haha shit, men jag fixar det imorgon.

Jag ska sova nu, är så himla trött.. Jag och Niklas somna ju typ 04:00 inatt och vakna 11:00 så det kanske inte är så konstigt att jag är trött..?
Godnatt ♥

Bilder & film från festen

Hej på er!
Jag kom hem från festen för ett tag sen, det var inte så kul som jag förväntade mig men det dög väll I guess..?
Jag har några bilder & en video att visa er som jag lägger upp nu..

Jag & Sandra!


Regina och Sandra!


Niklas!


Vi fular oss..


Niklas när han dansar och sjunger.. Oseriöst ;)

Ska lägga in videon nu också som jag lovat er, ni vet den som jag glömt att publicera här på bloggen..?

Plattat håret - Check!

Hej på er!
Jag har bara orkat plattat håret än så länge.
Var inte alls på partyhumör, men sen satte jag igång en partylåt och det ändra genast mitt humör!
Sitter och pumpar musik för fullt..
Ska börja sminka mig och sätta i löshåret nu, har valt ut outfit också. Det blev kavaj + vitt linne + lackleggings!


Och jag blev även glad när jag såg den här bilden som jag glömt publicera ;)
På bilden: Jag, Niklas och Jennifer! Haha fula kossor..

Ni ska få en video sen också som jag också har glömt publicera, ni kommer älska den!

Nu ska jag sminka mig och sätta i löshåret, hörs när jag kommer hem från festen. Love yah ♥

Duschen nästa..

Hej på er!
Nu ska jag hoppa in i duschen, efter det ska jag börja fixa mig inför fest ikväll!


Bild från imorse då jag var nyvaken, anledningen till varför jag ser så sur/ledsen ut var för jag var så trött och på dåigt humör haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen iaf, puss ♥

Vädret ♥

Godmorgon!
Datan har varit upptagen så jag har inte kunnat skriva nå idag.
Jag och Niklas vakna 11:00, sen kolla vi ut och såg att det var sol ute så vi gick ut på balkongen och solade haha.
Jag följer med Niklas på fest ikväll runt 20:00. Jag kanske inte kommer kunna blogga nå mer förrän ikväll, men jag tar varje tillfälle jag får.

Visst ser det härligt ut..?

Nu ska vi fika, skriver när jag får tillgång till en data. Puss ♥


Nu säger vi godnatt..

Hej på er!
Ni har vi kommit hem från rockcafé, jätte mysigt har vi haft det. Det blev jag, Mimmi, Niklas, Regina och Sandra!
Sen åkte Sandra och Mimmi hem, också gick jag och Niklas till Regina. Vi gick därifrån ca. 23:15..
När vi kom hem så satt vi på oss myskläder och vi ska alldeles strax kika på någon film. Han ska sova här!

Säger godnatt nu eftersom jag inte bloggar nå mer kväll..
Så vi ses imorgon bitti, godnatt ♥

Niklas kommer snart!

Hej på er!
Fick nyss ett samtal från Niklas att han kommer alldeles strax. Han sover över här ikväll, eller så åker vi till Mimmi och sover där! Mysigt!
Nu kom Niklas!
Så jag ska väll vara social med han I guess, så vi ses senare.
Ni får dagens låt också nu förresten:

Lovely! ♥

Är klar nu


Så ser jag ut idag! Också skinnjackan på det då ;)
Hinner inte skriva mer, ska till skolan. Puss bebisar ♥

Vilken kanal..?

Nu ska jag sova!
Har blött hår iofs..
Men jag tror jag ska fläta håret, så det inte blir som nå jävla kråkbo imorgon bitti.

Har nyss kollat på bellatyrashow.se, jag älskar deras program och kommer verkligen fortsätta följa det!
Men är det någon som vet vilken kanal det går på? För jag går jämt in och kollar på datan sen. Haha, känner mig så blåst men jag har inte riktigt fattat vilken kanal det är på, det står väll inte ens något på deras hemsida? Eller har jag fel?


Aja, ska lägga mig i sängen och sova nu. Gonatt mina älsklingar! ♥

I väntan på Amanda!

Hej på er!
Sitter hemma hos mig och väntar på att Amanda ska komma, har nyss ätit ett äpple (haha) och druckit vatten! Supergott! Mmmm..
Känns som jag är gravid för min mage är fylld med vatten haha..

Har hittat lite saker från H&M som jag kan visa er förresten..

79,50:-


79,50:-


299:-


Svara på frågan!


Ny profilbild!


Snygg va?

Ska snart till praktiken!

Hej på er!
Sov hos Niklas i natt, jag Jennifer och Niklas klev upp typ kvart över sju imorse, och vi skulle åka fem i halv åtta haha.

Jag börjar klockan 13:00 så jag bestämde mig för att åka hem. Och just nu sitter jag och väntar på Jeanette för hon ska va med mig tills jag ska till praktiken.
Jag slutar 18:00, så då ska jag hem och vänta på Amanda för vi ska hitta på något idag =)
Får se vad vi ska hitta på, planera lite inför Stockholm kanske..?
Känns som jag redan vill börja packa!
Haha, ja.. Jag är alltid såhär när jag ska åka bort nånstans!

Jag ska iaf antagligen köpa den här väskan när vi åker dit:

Den är så himla snygg! ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen, så vi ses senare..

Bloggpartner.se - Vill du tjäna pengar på din blogg?

För några dagar sen hittade jag en sida som heter Bloggpartner.se, den är perfekt för oss bloggare. Det är jätte lätt att bli medlem och sen börja tjäna pengar. Det tar inte lång tid tills dom godkänner en, sen är det bara att logga in, kopiera en kod och lägga in den på sin blogg i kodmallar. Man får själv välja hur stor reklamen ska vara och vart den ska sitta på bloggen. Bra va?

Jag har varit medlem i ca. 2 dagar och jag har redan tjänat 11 kr, det är den bästa hemsidan jag vet om man vill tjäna pengar på sin blogg. Så gå in och bli medlem och börja tjäna pengar!
Det är så himla värt det.


Låter det inte bra? Registrera er nu, klicka HÄR!

Med Jennifer och Niklas

Hej alla!
Sitter hos mig med Jennifer och Niklas och ska snart dra igång en film.. Efter det ska vi kolla på Andra avenyn.
Vi kom till mig runt 16:30, sen dess har vi fikat, och bara suttit vid datan och varit ute och rökt.

Videobloggen från imorse!
Puss!

Dagens facelook


Skolaa..

Hej på er!
Nu ska jag sätta i löshåret, sminka mig och borsta tänderna sen drar jag till skolan.
Har bara två lektioner och de är hemkunskap och idrott! =) Ska ju inte vara med på idrotten eftersom jag fortfarande är sjuk men jag måste ändå vara där och kolla.
Jag slutar 13:55 så jag kommer hem runt 14:15 om jag inte går ner på stan eller något innan.
Jag ska göra en videoblogg när jag gjort mig klar nu snart, så får ni se den när jag kommer hem ;) puss!

Ska lägga mig och kolla på tv..

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, sen ska jag sova!
Börjar 10:10 imorgon, jag kliver upp 8 om jag är pigg, för jag tycker inte om att stressa som sagt.. =)
Godnatt!

Stockholm, here we come ♥

Jag och Amanda ska till Stockholm på påsklovet själva, det är verkligen min favoritstad! Åh jag är så lycklig! :D
Asså ni fattar verkligen inte hur mycket jag älskar Stockholm..
Vi ska vara där i två dagar, tisdag-torsdag.

Så nu vet ni de iaf, hehe ;) Pussssss

American beauty

Hej på er!
Nu har jag kollat klart på American beauty, den var ganska seg i början men sen blev den bra och man blev ganska inne i filmen.
Alldeles strax ska jag ut och röka, sen har jag inga planer för ikväll.
Så jag tar minutrarna som dom kommer och får se vad som händer, jag ska ut nu så ni får ha det så bra så skriver jag senare igen! ♥

ZzzZz..

Godmorgon på er!
Jag har vaknat till liv nu, ska vara hemma idag. Har sviiin ont i magen! Har haft det i tre dagar nu och vet inte vad det är. Det känns som att jag ätit 10 pizzor, sen sprungit och fått håll över hela magen.
Förstår ni hur jag menar haha? Inte skönt!

Ska dra igång en film och vänta på svar från videofy, det krånglar sig! Eller så har jag tjänat tillräckligt mycket pengar nu och att det är dags att hämta ut, och att det har nollställts, vad tror ni? Det låter faktiskt troligast att jag har tjänat mycket pengar.. Får hoppas på de! ;)

Uppdaterat bloppisen

Klicka HÄR för att komma till bloppisen

The ugly truth

Hej!
Nu har jag Niklas och Jeanette precis kollat klart på the ugly truth. Jättebra film faktiskt! ;)

Har sett den förr, men Jeanette och Niklas ville se den så vad gör man inte för sina vänner? ;)

Jeanette har gått hem, och Niklas ska hem nu. Han är påväg ner för trappan nu.
Jag ska börja locka mitt hår så jag kan ha lockigt hår imorgon, om jag ska till skolan.. Men jag ska försöka!
Nu ska jag läsa mina favorit bloggar innan jag lockar håret.. Efter det ska jag sova, så jag säger såhär; Ni får ha det så bra så ses vi imorgon! Natti ♥

Sitter hos Jeanette nu

Hej på er!
Sitter hos Jeanette nu, hon gör sig ordning och jag sitter och pratar med Mimmi på msn, vi ska snart åka till Danshallen och kolla på Niklas när han tränar småungarna haha..

Det här är Jeanette, min kusin you know? ;) Hahaha!
Efter det ska vi hem till mig och hitta på något, vet inte vad.. Ska försöka hålla bloggen så uppdaterad som möjligt, eftersom det har varit riktigt dålig uppdatering nu på sistonde..
Ni älskar mig ändå ;) Puss ♥

Gick hem

Hej på er!
Nu är jag hemma..
Gick hem för jag mår inge bra, men jag ska verkligen försöka ta tag i det här med skolan nu eftersom jag har missat ganska mycket.
Ska göra ett prov den här veckan, alltså omprov.. Eftersom jag inte klara provet, det är ett SO prov, jag har väldigt svårt för SO och jag vet faktiskt inte varför.

Haha jag är väldigt bra på att se icke sjuk ut ;) (jag är faktiskt sjuk..)
Över till annat..
Jag ska fortsätta med bloppisen nu, efter det ska jag dra igång en film. Jag skriver mer efter det, puss!

Skola nästa..

Godmorgon! Klev upp klockan 07:00 men..
Och det borde vara nå fel på min mobil, för jag hade ställt klockan på 06:30 men den ringde aldrig..? Och när jag kolla på mobilen så var det avstängt, skumt..

Jag ska ut och röka nu, sen ska jag in och göra mig ordning sen drar jag till skolan!
Så vi ses där eller när jag kommer hem, puss ♥

Väntar på att datan ska bli ledig..

Men det verkar som den inte kommer bli det, så jag går och lägger mig nu. Natti!

Godmorgon..?

Eller vad ska man säga haha..?
Jag och Mimmi vaknade nyss iaf, mamma kom och väckte oss så om inte hon hade gjort det så hade vi säkert sovit fortfarande haha.
Vi somnade 04:30 igår så det är kanske inte så konstigt..? ;)

Mamma filmade oss medans hon väckte oss imorse haha!
Vi har precis käkat mat, istället för frukost.. Eftersom maten redan var klar så sket vi i frukost.
Nu ska vi kika på film, hörs puss!


Min dag..

Hej på er!
Har inte haft tid att blogga något idag..
Min dag:
Började med att jag vaknade klockan 13:00, klev upp och gjorde mig ordning och gick ner på stan och va med mimmi runt 14:00, först tog vi en kaffe på Furan, och vi satt och pratade om allt möjligt, det är så himla skönt att Mimmi verkligen förstår en.
Sen gick vi vidare till Hollywood och kollade lite på kläder, och jag skämde ut mig för jag gick in i en klädhängare också åkte det ner en massa galjar på golvet och jag bara gick därifrån haha!
Det var några där som skrattade åt mig, haha usch..
Över till annat!
eEter det gick vi till Alen för Mimmi skulle köpa 2 panpizzor, så när vi kom hem åt vi en varsin pan pizza (jag hade egna) och kollade på tv.
Sen gick jag och tog ett bad, Mimmi satt och kolla på haha..

Haha, snygg va?! :D
När jag badat klart så gick vi ut och rökte och sen började vi fixa oss, när vi var klar så gick vi till Verkstäderna och kollade på Melodifestivalen.

Jag röstade 10 gånger på Erik Saade och 5 gånger på Darin hihi!
Vi åkte hem 23:00 iaf, och nu har vi nyss kollat på en film som gick på TV5.
Ska kolla på någon film på datan nu..

Ska fortsätta med bloppisen också, så håll utkik! ;)

Nattblogg

Hej på er!
Nu har jag nyss kollat klart på Bring it on in it to win it, det finns inte ord för hur mycket jag älskar Bring it on filmerna! ♥
Så himla bra!

Nu ska jag ut och röka, sen ska jag gå och lägga mig. Så vi ses väll imorgon då! =)
Puss & kram, godnatt!

Btw..

Visst är min nya design snygg?!

Är jättenöjd och kommer antagligen ha den ett tag, fast det är ganska dålig kvalité på den, men det fixar jag alldeles strax!

Bättre sent än aldrig right..?




Hello Kitty luvtröja
Storlek: M
Pris: 100
:-
Knappt använd, och när jag köpte den kostade den 399:-
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Hello Kitty luvtröja"


Leopardmönstrad sjal
Pris: 20:-
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Leopardmönstrad sjal"


Vit luvjacka med mönster på bröstet
Pris: 50:-
Väldigt liten fläck på högra armen på muddet
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Vit luvjacka"


Skjorta som är lite kortare i midjan
Storlek: 38 (M)
Pris: 59:-
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Skjorta"


Tweety! Linne
Pris: 50:-
Storlek: M
Om du är intresserad av det här maila till [email protected] och döp mailet till "Tweety! Linne"


"Slitna" Jeans
Storlek: 28
Pris: 140:-
Använd ca. 3 gånger, jag tycker dom är supersnygga men jag har märkt att jag inte passar i ljusa jeans, plus att dom där var lite för stor för mig. Jag kommer tyvärr inte ihåg vad dom kosta i affären, jag har för mig att dom kosta ca. 300 eller något.
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Jeans"


Svart/grå randig långärmad tröja
Pris: 70kr
Storlek: S

Också använd ca 3 gånger..
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Svart/grå randig tröja"


Leopardleggings
Storlek: ?
Pris: 60:-
Helt oanvända!
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Leopardleggings"


Gul leopard t-shirt
Storlek: M (liten i storleken)
Pris: 70:-
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Gul leopard t-shirt"


Partyblus
Storlek: 38 (M)
Pris:
250:-
Anledningen till varför den är ganska dyr är för att den kosta 300:- när jag köpte den, och den har bara hängt i garderoben, och jag köpte den på nyår har jag för mig..
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Partyblus"
Bättre bild på toppen:

Fast sådär genomskinlig är den inte. Det var för vi knäppte med blixt där..
Midjekjol + Skärp
Storlek:
38 (M)
Pris:
150:- Samma anledning som på Partyblusen till varför den är lite dyrare, fast midejekjolen kostade 200:-
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Midjekjol"



Svart t-shirt med tryck
Storlek: 38 (M)
Pris: 59:-
Använd kanske 1 gång, väldigt snygg tröja om jag ska vara ärlig.. Men jag behöver nytt i garderoben och den här använder jag inte, så varför inte sälja den till mina söta läsare? :D
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Svart T-shirt med tryck"


Luvjacka med mönster
Storlek: M
Pris: 100:-
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Luvjacka med mönster"


Randig T-shirt
Storlek: 38 (M)
Pris: 70:-
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Randig T-shirt"


Blåa Jeans
Storlek: 170 (barn storlek)
Pris: 99:-
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Blåa jeans"


Längre luvjacka
Storlek:
M
Pris: 90:-
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Längre luvjacka"


Klänning/Tubtopp..?
Storlek: One size
Pris: 90:-
Om du är intresserad av den här maila till [email protected] och döp mailet till "Klänning/Tubtopp"





Fattas bara en ny header..

Hej!
Ser ni att jag ändrat bakgrund osv..? =)
Design
(klicka på bilden)
Det var hon som hjälpte mig med bakgrunden, att få sådär "skuggat" på sidorna av headern, inläggen osv =) förstår ni vad jag menar?

Jag ska snart börja fixa en ny header, ska komma på lite idéer först och så bara! ;)
Min blogg kommer bli skitsnygg..

Tänkte bara säga de, snart börjar min bloppis.. Eller ah, om ca. 1-2 timmar kanske..?
Håll utkik!

Nyvaken!

Nu har jag och Mimmi nyss vaknat, vi somnade runt halv fyra i...morse?
Kunna inte blogga för internet funka inte, och jag orkade inte dra ut massa sladdar och så sen sätta i dom igen.
Men iaf, jag och Mimmi började kolla på "Bring it on all or nothing" Efter det kollade vi på "Bring it on fight to the finish"

Haha, jag alldeles nyss.. Nyvaken och snygg! ;)
Justja, idag ska jag ordna bloppisen, det kom massa saker i vägen igår..




Superbra filmer! Idag ska vi kolla på "Bring it on in it to win it"

Dom handlar om chearleading, jag skulle själv vilja gå på något liknande.
Gick på truppgymnastik när jag var runt 10 år, sen sluta jag eftersom det vart så tråkigt för jag var äldst i gruppen.

Mot verkstäderna..

Dagens facelook:



Mimmi och jag ;)

Förövrigt så har inte jag haft tillgång till någon data idag, har ju varit på stan med Niklas och Mimmi och när jag kom hem var datan upptagen..
Jaja, nu drar vi till verkstäderna iaf! Puss, blogg u later!

Larmet ställt på 10:30!

Godnatt mina älsklingar!
Nu ska jag sova, ska upp klockan halv 11 imorgon också, eftersom jag ska fika med Sandra och Mimmi klockan 12 imorgon bitti.
Sen efter det ska Mimmi följa med mig hem och antagligen så sover hon hos mig, då kan hon nog hjälpa mig med lite priser på kläderna jag ska sälja på bloppisen också! ;)

NATTI! ♥

Och min drömväska..



Hittat mina drömskor!

Åååh, jag har hittat mina drömskor som jag letat efter jättelänge! ♥

Så himla snygga ♥
Antagligen beställer jag dom någon dag, men det blir inte ikväll!
Imorgon kanske..?

Men iallafall så kanske ni märkte att den inte blev någon bloppis idag, ni får vänta tills imorgon!
För jag har haft fullt upp med att rensa garderoben, fotat osv.
Jag har två fulla ICA kassar med kläder, så hoppas det finns nånting ni vill ha! :D

Idag har jag varit med Amanda, hon hjälpte mig med att knäppa kort på kläderna och så! Också spela vi kort och så, ni vet de gamla vanliga..? ;)

Har ju inte haft någon data eftersom den funkar inte just nu, min granne har den just nu och håller på med den..
Och jag hoppas verkligen vi kommer kunna rädda min bilder osv!
Kommer ju dö utan data eftersom den här i köket (dvs. den jag sitter på nu..) är upptagen nästan jämt!

Vi får bara hoppas på det bästa, nu ska jag gå och ta kvällsfika så vi ses antagligen lite senare om jag får tillgång till den här datan!

Dagens låt, Milow - Ayo Technology


R.I.P min data..?

Min data funkar inte (!!!!)!
Det står bara "windows corparation" eller något, också laddar den, sen kommer det upp att jag ska kontakta min adminisatör (stavas?) och trycka på "slutför" och stänga igen datan Poor me..


Såhär ser jag ut idag:

Blogg u later ♥

Hittade en video..

Hahaha! Dom är så fula..

Hittade den idag, var meningen att jag skulle lägga in den för ett tag sen men jag gjorde visst aldrig de ;)

Ska äta frukost nu

Godmorgon!

Har nyss vaknat och tänkte gå och göra ordning något att äta, idag får jag göra min egen frukost själv för mamma är inte hemma just nu *suck..* Haha!

Vet ni vad jag ska göra idag på bloggen..?
Jag ska ha en BLOPPIS!

Så ni får se till att kika in och kolla om ni hittar något ni vill ha!

Nu ska jag gå och göra ordning frukost, så ni får ha det så bra så länge och vänta med spänning tills min bloppis börjar!
Och för er som inte vet vad det är så är det typ som en "loppis" fast på bloggen ;)

Följ mig på toa..? Någon?

Hej på er!
Jag har nyss kollat på skräckfilm med Goffe och André, varje gång jag kollar på skräckfilm förväntar jag mig alltid att den ska sluta roligt så jag kan sova sen haha.
Men icke, och jag drack typ 2 glas dricka under filmen så nu är jag jätte pissnödig men vågar inte gå på toa!
Åh :(
Inte finns det någon jag kan ringa heller, vaf*n ska jag göra?!
Någon som kan följa med mig..?

Nej tänkte väll mig det, så nu försöker jag sova istället och hoppas bara på att jag inte vaknar med en blöt säng imorgon, right? Haha skojar bara..

Bild på mig inne i en provhytt på H&M idag i Hudik, ska köpa den där tröjan nån annan dag =)
Godnatt mina fina läsare ♥

Shoppat lite!

Nu har jag nyss kommit hem, fick med mig lite saker hem också ;)

Tröja Gina tricot 129:-

Lack leggings Gina tricot 149:-

Kavaj H&M 299:-

Shower gel 29,50:-

Det var allt jag fick med mig =)
♥ I slutet på Mars ska jag och min familj åka till Birsta och shoppa! ♥
Jag älskar verkligen att shoppa..

Hudik nästa!

Godmorgon hörni!
Bara jag och mamma har gjort oss i ordning så ska vi åka till Hudiksvall och kika lite och ta en fika osv.
Jag föddes faktiskt i Hudik, fast dom flesta av mina vänner är född där haha..

Vi ska iaf kika runt lite på kläder och skor osv, och jag ska kolla om jag hittar nå lösnaglar. Också ska vi ta en fika!
Ingen aning om när vi kommer hem, men jag bloggar då och visar upp det jag köpt om jag köpt nånting.

Så ni får väll stå ut tills dess då, så hörs vi senare ;) puss ♥

Blev hemmakväll!

Hej på er!
Blev inge stan eller liknande, vi valde att ha en hemmakväll istället..
Vi har inte ens klätt på oss än haha, sitter inrullade i täcken. Men snart ska vi röra på oss till OK för att köpa nå godis också ska vi träffa min kusin Jeanette =)
Tiden har gått sjukt snabbt idag tycker jag, även fast Regina och jag bara har degat.
Men men.. Nu ska vi gå till OK iaf så hörs vi senare!

Nyvaken

Godmorgon!
Har precis vaknat med Regina bredvid mig i sängen, har hunnit äta lite chips som var kvar från igår också haha!
Vi ska snart äta frukost, har faktiskt ingen aning om vad vi ska äta. Ska fråga mamma om hon kan göra i ordning något gott as usual ;) Jag gör nästan aldrig mitt kvällsfika eller min frukost själv, alltid mamma som är i farten! :D

Jag och Regina har förövrigt inga planer för idag, kanske drar ner till verkstäderna en stund och kikar lite, sen kanske vi går ner på stan och kikar på kläder kanske..?
Vi får se helt enkelt, men jag tyckte det lät som en bra idé.

Från vänster: Mimmi, jag, Regina & Sandra i somras. (bilden ska vara lite brusig)


Nu ska vi gå och äta frukost, men jag skriver senare igen..

Videoblogg (?)


Regina och Niklas, hahaha dom är så ful! :D

Förstorat läpparna

Nu är jag tillbaka från att ha förstorat läpparna, här han ni bild..
Dom är lite svullen just nu men =)

Har förövrigt inte fixat mig, men ni ser ju tydligt hur mina läppar ser ut iaf.. Fint va?

Snygga skor från H&M


Supersnygga skor till sommaren!
Ska beställa dom alldeles strax, mamma skulle ju beställa dom igår men då funka det inte. Så vi gör ett nytt försök idag!

Hungriiiig..

Godmorgon!

Har nyss vaknat och ligger i sängen och väntar på att mamma ska komma med frukost ;)
Brukar i vanliga fall inte vara hungrig när jag nyss vaknat, men eftersom jag inte ätit på ca. 17 timmar så är det ju inte så konstigt, right..?

Idag ska Regina sova hos mig, hon kommer nog till mig lite senare ikväll I guess.

Nu kom mamma med frukosten, så nu ska jag äta. Puss bye ♥

Ska sova nu

Shit vad jag har blivit dålig på att uppdatera.. Tycker inte ni?! I början skrev jag ju nästan 10 inlägg per dag. Fattar inte haha.
Jag kom hem ca. 11:15, satt mig vid datan och gick in och läste bloggarna som jag följer.
Sen gick jag ut till vardagsrummet och satt mig med mamma och pappa vid tv:n.
Dom har nyss gått och lagt sig, och tro det eller ej men det ska jag också göra nu!

Supergammal bild, men jag var snygg va? (: As usual.. Haha!
Så godnatt, skriver när jag vaknar. Puss ♥

Mot verkstäderna!

Hann inte blogga imorse, jag skyndade mig att göra mig i ordning för att gå ner på Wayne's och ta en fika med Regina.
Efter det gick vi till verkstäderna och där hände det ju grejer kan jag ju säga haha!
Nu är jag hemma för att jag skulle äta, ska jag tillbaka till verkstäderna nu igen.
Bloggar när jag kommer hem, puss ;)

Nyss kommit hem!

Hej!
Åh herregud..
Klarar inte av det här vädret, vad vill vädret mig liksom..? Döda mig? Ja man börjar ju fundera..
Haha nej men, jag kom nyss hem från en fest på rustkammaren. Har haft superkul och det var väldigt trevligt folk där!
Har dock inte haft tillgång till någon data idag.. Följde med Niklas hem med kvart i fyra bussen, och jag var inte hem nånting innan det så..

Åkte hem till mig runt halv sex, och då måsta jag och Niklas verkligen skynda oss att fixa oss eftersom det egentligen var tänkt att vi skulle vara på festen till klockan sex. Men vi kom dit runt halv sju ist, det gjorde inget iofs. Eftersom festen började klockan 7 :)
Har haft superkul iaf, fast det var tråkigt att det knappt var någon som dansade, alla bara satt och prata och sprang runt och sjöng, drack, rökte osvosvosv!
Hade tyvärr ingen kamera med mig, men jag och Niklas knäppte en bild på oss med min mobil innan hela festen började!:

Vi är snygga va? =)

Snart ska jag och ***** fixa en ******fest och den kommer bli galen! ;)

Spännande att få veta vad det är för fest vi ska ordna va?! Höhö..
Gud vad jag älskar att vara hemlighetsfull! :D
Nej men hörni! Nu vart det lite mycket text kände jag, så ni får ha det så bra så hörs vi antagligen senare igen om mitt internet funkar och så!
Puss och kram på er alla fula, snygga, äckliga, sliskiga läsare eller vad ni än nu är! :D Haha ♥

Matteprov..?

Hej på er!

Är inte i skolan, och har inte varit heller. Tänkte gå och göra matteprovet 13:45 tror jag, fast jag vet inte heller..
Känner inte alls för de!
Fast säg nångång man känner för att göra ett matteprov..? ;)

Jaja, idag får vi sportlov iaf! Lovely..!
Ska ner på Furan nu och fika med Niklas.
Så vi ses senare, puss och kram ♥

Jag är mållös!

HELVETE vad bra dom var!
Vissa var helt tondöv rent ut sagt men om man räknar bort dom så shit!
Har aldrig hört något bättre tror jag, en som heter Felicia tex. Hennes röst är helt underbar, den går inte att beskriva med ord! Asså ni fattar inte..
Lyssna!:

♥♥♥♥♥
Visst är hon bra?!

Kvällens outfit

Har verkligen asbråttom, ska på en föreställning på verkstäderna.
Men här har ni kvällens outfit iaf!

Bye!

Videoblogg


Hinner inte skriva så ni får en videoblogg jag gjorde imorse, ska gå nu. Puss på er alla! ♥

Min dag!

Hej på er! Har ju inte haft tillgång till någon data så det har bara blivit ett inlägg idag.

Min dag börja iaf med att jag åkte till skolan och hade SO prov, det gick väll sådär som jag även skrvit i förra inlägget.
Sen när jag slutade skolan gick jag ner till Wayne's och fika med mamma och Niklas. Sen kom Mimmi och gjorde oss sällskap.
Då satt vi där och prata, sen kom Maxime och Felicia och gjorde oss sällskap en stund.
När klockan blev runt 16:20 gick Maxime och Niklas till Synsam för dom skulle göra synkoll, Felicia åkte hem och jag gick med Mimmi och provade lite kläder och skor osv..

Sen vid ca. 17:00 följde jag med Mimmi till bussen som gick 20 över. Sen ringde Niklas och bad mig komma till Synsam, därefter åkte Niklas och jag hem till mig med hans pappa.
Nu har Niklas nyss varit och ätit pizza på Aspendos, och bara Goffe blir klar i duschen ska jag färga håret på Niklas!

Jaa.. Så såg min dag ut ;)



Mobilblogg

Godmorgon ;) Sitter i skolan och har nyss haft prov, jag fick hjärnsläpp direkt när jag fick provet. HELVETE! Tror nog inte det kommer bli ett G ens, även fast jag tycker det gick ganska bra ändå. Jag har engelska prov på engelskan och den börjar klockan 09:00, vet inte vad jag ska göra tills dess.. Orkar inte skriva mer nu, puss <3

Min dag...

.. Började med att jag vaknade klockan 10:30.. Resten av morgonen vet ni.
Efter jag hade pluggat och så tog jag en snabbdusch och gjorde mig ordning för att gå ner på stan med Regina och åt Tacobar.

Sen när vi ätit klart gick vi till Regina och kollade på gamla bilder på oss osv, senare kom Niklas.
Då umgåddes vi lite, prata och så. Sen åkte jag och han hem ca. 21:15.
När jag kom hem så pluggade jag, och jag har väll lärt mig det mesta nu.

Nu får vi väll bara hoppas på det bästa, jag har prov direkt på morgonen. Och därefter engelska prov, dom proven brukar oftast gå bra så!

En bild på mig och Regina sen somras:

Fina va? :D
Nu ska jag ut och röka sen sova, natti ♥

Helvete..

Lindex Shop Online - Bustier
Den här skulle ju varit super snygg till sommaren, right?
Sen när jag kollar så finns den bara upp till B kupa.. =(
Men dom är ju inte lika som vanliga bh:ar, för när jag prova en B kupa för ett tag sen så kunna jag nästan ha den, kanske skulle behöva en storlek större, men det gick ändå..
Så jag kanske ska beställa den och prova utifall, får se hur jag gör.


Jag sover..?

Haha, kolla vad jag hitta på min mobil imorse.. Måste varit mamma som knäppt kort när jag låg och sov ;)

Hemma.. Igen

Hej på er!

Jag är hemma från skolan, igen.. Har så himla ont i halsen!
Sitter och kollar på tv och ska snart plugga, klev upp ca. 10:30 och kollade på våra bästa år.
Sen åt jag frukost, klädde på mig och ska som sagt plugga nu snart.

Har inga planer för idag, eftersom jag är sjuk. Jag får helt enkelt se vad som händer! Right..?

Justja, färgade håret på mamma igår. Från typ ljusbrunt med lite koppriga slingor till mörkare brun med "guldiga" slingor.

Har inte sett resultatet än, hann bara se när det var blött och det såg faktiskt riktigt bra ut!
Vi vart ju klar ganska sent så jag gick och la mig direkt efter.
Kan knäppa ett kort idag på henne så får ni se hur det blev!

Ska fortsätta kolla på tv nu sen plugga, skriver senare igen!

Plugg plugg plugg..

STATUS: Sitter och pluggar..

Men jag kan skriva lite ändå ;)
Ser ni att jag bytt "Kontakta Zandra här" knappen? Vilken var snyggast?

Den eller..

Den jag har nu? ;)

Jag har inte gjort något speciellt idag annars, bara pluggat och kikat lite på teve!

Jag måste verkligen fortsätta plugga nu haha, var en jävla massa plugg nu..
Bye ♥

Sjuk..

Godmorgon!

Jag är hemma från skolan för jag är sjuk, känns som jag aldrig kommer bli frisk..
Ang. Filmen igår, ni vet "Farsan" jag tyckte den var jätte bra! Lite sorglig också faktiskt.
Jag föredrar bio framför att sitta hemma och kolla på film, gör inte ni det?
Det får bli dagens fråga ;)

Föredrar ni bio eller att sätta sig i soffan och dra igång en film på teven? =)

RSS 2.0