Frågestunden förlängs en vecka till!

Jag vet att jag är skitkass på att blogga, så vi säger såhär: Jag tar en bloggpaus som kommer vara i en vecka. Alltså till nästa Söndag, för Söndagar är tråkiga så jag kommer ha hela dagen då på mig till att blogga. Så då kommer jag tillbaka med nya bilder, ny design (hoppas jag), nya tips, nya idéer.


Frågestunden förlängs i en vecka nu. Så fråga allt vad ni kan på den här veckan som jag inte kommer blogga något på!
Tips på frågor: 
Har hört ett rykte om att... Är det sant?
Har du någon pojkvän/någon på "G"?
Hur många piercingar har du?
Vad vill du bli efter du gått ut skolan?
Har du någon bästavän? Alltså någon du kan lita på till 100%?
Vad fick du för betyg när du gick ut nian?

Ni får alltså fråga mig exakt vad ni vill, om mitt privatliv och allt annat. Var inte blyg nu, får jag inte tillräckligt mycket frågor så lägger jag ner frågestunden.


FRÅGESTUND!

Fråga mig exakt vad ni vill, många som frågat efter en frågestund nu så nu fixar jag en! ;) Ni har till Söndag kväll på er, så svarar jag på Måndagen :D


Ska åka till Ronny med Mimmi nu och sova där, hörs imorgon! Godnatt


Mimmi jag och pappa hahaha!

Ska slinga håret för 5:te gången..

Ändå är det bara typ mellanbrunt med orange/blonda slingor! Ska slinga topparna idag, eftersom jag använt hetta när jag slingat håret och då har vi inte fått med topparna riktigt.

Om det räcker så ska jag ju självklart slinga överhåret också. Här är en bild på mig som jag knäppte nyss, men man ser inte riktigt hur håret ser ut. Ni får se en bättre bild sen ;)


Häftiga saker! ;)



En datamus haha!
Källa.


Plånbok!

Fanns även i andra färger:

Källa.

Vill du ha fler läsare till din blogg?

Då ska du prova den här sidan: http://www.mer-trafik.se, man får 150 poäng till att börja med, vilket betyder 50 läsare. Sen får du samla mer poäng genom att via en länk kolla på andras bloggar. Desto mer poäng - desto mer läsare!


Vet ni en sak!?

Godmorgon!


Mimmi ringde och väckte mig..
Jaja, vet ni en sak!? Jag har bestämt mig nu att jag ska bli blond till sommaren!


Vad tycker ni?
Vit/blond, guld/blond, mellan blond?

Britney: For the record



Tänkte skriva om en superbra film jag såg igår som nämligen handla om
Britney Spears liv. Om vad hon går igenom, om varför hon i själva verket rakade av sig håret osv. Det hon vill få ut av filmen är att visa att hon är precis som alla andra. Filmen var både sorglig och rolig, det är hon själv som valt att spela in filmen för att få ut det här av den. Jag själv tycker den var riktigt bra och ni som har frågor ställda men inga svar om henne, ni kommer få svar på dom frågorna i den här filmen. Jag lovar er! Verkligen värd att kolla på.

(Mobilblogg..)

Ska åka från sjukhuset nu, tog en promenad tidigare idag in till stan med mimmis mamma och mimmi, jag skjutsa hennes mamma i rullstolen hihi :d (hon är ju ny opererad..) Tog en fika direkt när vi kom till stan sen gick vi på H&M och lite andra affärer, riktigt mysigt faktiskt! Sen har det väl inte hänt så mycket mer, ska åka till Max nu en snabbis för Mimmi och Ronny ska äta något. Sen blir det att vi åker hemåt, Mimmi följer med mig hem en sväng också ;) Hörs senare tror jag, puss!

Påväg till gävle med Mimmi och Ronny! Ska ...

dsc04711 (MMS)

Påväg till gävle med Mimmi och Ronny! Ska hälsa på Mimmis mamma på sjukhuset ;)


En bild på mig sen tidigare idag :) Sit...

dsc04682 (MMS)

En bild på mig sen tidigare idag :) Sitter i vindskyddet i vågbro med Niklas Rasmus och Jeanette och väntar på att Emma och Regina ska komma. Sen sover vi kvar här.. Ska va lite social med dom nu så ses vi imorgon ;) puss!


Billig kavaj som jag måste ha!

Billigt va!? :D



Sjuk..

Godmorgon..?


Har ont i hela kroppen, och jag har lyckats fått feber. Har sovit hela dagen idag, börjar känna mig mycket piggare men ändå inte tillräckligt för att göra något idag. Har nyss ätit kyckling sallad som mamma gjorde ordning åt mig, supergott var det! Tackarrrrrr..



Har inte orkat fixat mig, det kanske ni förstår ;)


Suck..

Hej på er! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men som sagt så kommer det fortsätta tills jag får en egen data.

Har nyss duschat nu iaf, och är verkligen inte på bra humör. Jaja, nu ska vi inte vara sån.
Ni får en bild på mig sen hur jag ser ut och grejer (tror jag)


Hade jätteroliga och mysiga planer för ikväll, men dom kraschade enda tills mamma kom in i bilden. Så nu får jag bara sitta hemma och tröstäta eller något. Haha nej men, ska fråga Amanda vad hon gör ikväll. Puss! ♥

Har fiskat strömming idag..

Hej readers!


Jag och Jeanette åkte och fiska idag runt 15:00, tycker det är jätteroligt att fiska faktiskt! Inte många som vet det, liksom Jeanette's och mitt samtal var såhär imorse:

Jeanette - Jag vill hitta på något, inte bara sitta hemma..
Jag - Jag med!
Jeanette - Skulle vilja åka och fiska ja!
Jag - Jag med! Kan vi inte göra det då?
Jeanette - Du..? Fiska..?
Jag - Haha, ja! Jag älskar att fiska!

Hehe.. ;) Sen bestämde vi oss för att åka och fiska iaf, jag fick en fisk på ca tre timmar! Det fanns knappt nå fiskar, så vi ska åka dit imorgon ist! Mariehill hette stället vi var på, där fiskar man strömming!

Ny gratis design sökes..

Jag tänkte fråga om ni vet någon som gör gratis designer? Har försökt fått ihop en ny design hela dagen men jag lyckas inte (därför jag inte bloggat).

Så om ni vet någon, eller om ni håller på med designer och sånt själv-
kommentera det här inlägget eller klicka på Kontakta Zandra- knappen och skicka iväg ett mail.

Skulle vara värt guld.. För det behövs verkligen ♥

Gårdagen!

Hej på er!

Tänkte berätta om gårdagen..!
Regina sov ju hos mig natten till igår, så hon stannade här ett tag igår också. Vi satt bara vid datan hela dagen och väntade på att ****** skulle ringa.. Varför? Det får ni inte veta.. ;) Iaf, sen ringde ****** så då gick vi till ok för att möta h*n. Sen gick vi vidare till stan, Regina gick hem och jag gick till Mimmi's moster för Mimmi skulle förfesta lite. När klockan blev 20:00 så gick jag och Mimmi till krysset och åt med hela hennes släkt! Jättegod mat och trevliga människor! :) ♥

När klockan börja bli runt 20:45 gick vi till Mimmi's moster igen och fortsatte förfesta innan vi skulle ner på stan på Schools out! Vi mötte upp Viktor, Regina och några bollnäsare och en av dom läste min blogg ;)
vi satt iaf med dom vid Sibylla också gick vi runt på stan ett tag. Sen mötte jag upp Jeanette men den biten behöver vi inte prata om helst..

När klockan var runt 00:30 gick jag och Mimmi vidare till Ronny och sov där, han skjutsade hem mig för ungefär en timme sen and here I am ;)

Knäppte bara en bild igår och den är suddig, så den är bara onödig och lägga upp..
Så ni får en på mig som jag knäppte nyss ist ;)


Haha..

Ska visa gårdagens outfit sen också ;)

Skolavslutning!!

Regina och jag! =)

 

 

Ska ner på stan nu vi, hörs senare! ♥

 


Facelook

Hej babes! Saknat mig..?


Har nyss kommit hem efter att ha varit på Strandvallen med en massa folk.. Blev ingen ny design idag, tänkte att jag ska fixa det imorgon istället för jag Mimmi och Regina ska fota på berget efter min skolavslutning!
Så då blir det snygga bilder i headern osv.. ;)

Märkte att jag fått över 100 nya läsare bara idag! Så jag välkomnar alla nya läsare och hoppas ni gillar det ni läser! ♥


Godmorgon!

Var ett bra tag sen jag vaknade, skulle egentligen till skolan men vi hade bara en timmes "samlings lektion" så jag sket i den eftersom jag är sjuk..

Över till annat, jag ska fixa en ny design idag. Tröttnar på mina desginer så fort haha! Men jag ska göra så den ser lite "lättare ut" förstår ni?
Liksom lite enkel, ska fixa in reklam på sidan av bloggen och greja.

Och jag håller på och funderar på vad jag ska ändra mer på bloggen. Och det kom jag på!
Vet ju att ni älskar "dagens outfit" och frågestunder och grejer.
Så jag ska börja lägga in dagens outfit varje dag, och ibland också kvällens outfit osv. Fast det här kommer nog inte ske föränn jag får en egen data, men det kommer jag få snart ;)

Min cam fungerade inte nu så ni får tyvär ingen bild, men ni vill nog inte se mig nu heller.. Ser förjävlig ut ;)

Hittade ett par jeans jag vill ha..

Heeej!

Har varit med Mimmi hela dagen, vaknade upp hos Ronny och då satt vi oss och kolla på tv. Sen efter ca. en timmes tv tittande så gick vi till Hollywood. Mimmi köpte ett par jeans leggings, och jag hitta ett par jeans som jag ville ha men som jag tyvärr inte har pengar till just nu. Kan visa dom snart..

Jag är ju ute efter ett par snygga ljusa jeans som sitter väldigt tight, annars kan jag inte ha dom för då ser det ut som att jag har smällfeta lår haha! ;)
Har ett par jeans som jag inte använder men som jag ska sälja, ska ju snart starta en bloppis på Tradera.
Mer om det senare..!



Dålig mobilbild, men visst var dom snygga och visst satt dom snyggt? Dom satt snyggt över arslet också!

E-center nästa..

Hej på er!


Kom hem från skolan för ett tag sen och sitter bara och snorar haha, är jätte förkyld =( Iaf, ska snart följa med Mimmi och Ronny och handla lite på E-center, sen följer nog Mimmi hem till mig och senare går vi till Ronny och sover där =)


Ser utvecklingsstörd ut haha..

Videoblogg från Tranan!


Bildbomb

Hej på er! Ni vet när jag skrev i fredags att jag skulle ha en myskväll med Regina eftersom jag var sjuk..? Men icke haha! ;) Åkte till tranan och dansade arslet av mig och hade det jätteroligt.

På bussen påväg till tranan!


Jag och Jeanette på strippstången ;)

Dansgolvet!

Älskar bilden!

 

 

 

 

Jag, Regina och Emma! ♥

 

Inne på toan..

 

 

Gårdagen (Lördag)

Vaknade upp hos Regina runt 12:00, började packa ihop mina grejor för att jag skulle bli hätmad runt 14:00.

När jag kom hem la jag mig och vila ett tag, sen kom Rasmus till mig och direkt när han kom så hoppade jag in i duschen och då var klockan ungefär 17:30.

När klockan började närma sig 19:30 åkte jag och Rasmus till Regina och väntade på att hon skulle bli klar för att sen åka vidare till Mohed på beachparty! ;)

Det hände ganska oförväntade saker där och jag redde även ut lite saker med Regina, skönt ♥ (inget bråk eller något liknande)

Vi blev hämtade i mohed 00:00, och skjutsade först hem Regina sen åkte jag och Rasmus till mig för han skulle sova här. När vi kom hem till mig drog vi igång The grudge 3 fast Rasmus somnade i typ början av filmen haha ;) när filmen var slut så väckte jag han också gick vi och la oss i min säng och sov!

Ni ska alldeles strax få en videoblogg från tranan! Blir i ett annat inlägg..


Sjuk =(

Uscha, jag är sjuk.. =( Har hosta, ont i halsen, hade feber imorse också har ja jätteont i revbenen för jag hostat så mycket! Och usch nu fick jag hicka också, det gör ju allt bättre menar jag..? Don't think so.
Men även fast jag är sjuk ska jag försöka orka med en myskväll hos Regina ikväll, men det ska nog gå bra..

Dagens sjuk-outfit?

Haha.

Shopping i Gävle + Stockholm

Börjar med shoppingen från Stockholm..

Linne från H&M 49,50:-


Cardigan med puff ärmar 249:- (?) H&M


Tröja med axel smycken 129:- Vet inte vilken butik..

 

Skor med kilklack 299:- DinSko


Lösnaglar 49,50:- H&M (lika som dom jag köpte i Gävle nedan)


Mina rosa mjukisbyxor jag gjorde klart på slöjden idag ;) dom sitter snyggare på..

 

Shoppingen från Gävle

Lösnaglar 49,50:- H&M


Ring med blomma Åhlens 50:-


Solpuder/Rouge 39,50:-

 

+ duschcream, stringtrosor x2! Kunna inte knäppa kort på dom för dom ligger i tvätten.. ;)

 


Dagens hårlook..?

Hej på er, nu är jag hemma efter några timmar i skolan. Gjorde även klart mina mjukisbyxor på slöjden ;) Kan ni gissa vilken färg dom är..? Klart ni kan, dom är ljusrosa! I nian ska jag göra en luvjacka som hör till byxorna, så när den är klar kommer ni få se videobloggar som börjar med "Hej bloggen! Nu sitter jag i min rosa mjukisdress.." Haha, skojar bara!

Ni ska få se shoppingen från Gävle + Stockholm och mina rosa mjukisbyxor idag. Märkte igårkväll att systemkameran var helt urladdad och det dröjer ca. 3 timmar för att få den fulladdad så jag satt den på laddning och den är klar nu. Ska alldeles strax knäppa kort ;)

Satt upp håret i en slarvig knut och flätade luggen bara idag..


Bråttom!!

Ska till verkstäderna, rockcafé där! Börjar 19:00 så vi ska åka nu, puss! ♥

Bilder från Gävle och lite om min dag

Kände att det verkligen var dags att blogga nu, eller vad säger ni? ;)

Idag klev jag upp 07:00 08:00, mamma vart galen på mig för jag inte klev upp, började ju trots allt 5 över halv nio. Men när jag väl är i skolan så säger dom att vi har sovmorgon, så då vart ja inte så glad e.. Haha, sen hade vi engelska och då kollade vi klart på en film bara som det var typ 10 minuter kvar på. Sen hade vi vårkonsert, och det är ju inge måste att gå på den så jag hade ju egentligen nästan inte ens behövt gått till skolan *suck..*

Sen gick jag till verkstäderna och kollade på estet- 2;orna när dom hade en slags konsert. Så jag kom hem för runt en timme sen.
Har inte hunnit knäppt kort på vad jag köpte i Gävle än så det får ni stå ut med till imorgon ;) Kom ju på nu att jag fortfarande inte visat shoppingen från Stockholm.. Vill ni fortfarande se den haha?

Ni kan ju få se lite andra bilder från Gävle iaf!:





Fikapaus! ;)


Inne i provhytten på HM, synd att jag inte hade tillräckligt med pengar med mig.. =( Ville ha den där jackan..

Mer bilder kommer som sagt imorgon, nu måste jag sova! Puss, natti

RSS 2.0