Har varit i Gävle

Hej på er!

Har ju vart i Gävle idag som ni kanske vet, är riktigt trött nu så ni får bilder och ett textinlägg om vad vi gjort där lite senare!

Orkar inte skriva nu, puss ♥

Hittat en till bikini jag vill ha..

Såg även att Ämmi lottade ut den på sin blogg så hoppas jag vinner hihi! ♥


Äntligen klar!

Mamma hjälpte mig och läsa två kapitel så de skulle gå snabbare, och det gjorde det! ;)

Nu sitter jag bara och väntar på Mimmi för hon ska sova här istället.
Ändrade planer eftersom vi kom på att det blir mycket för då kan bara mamma skjutsa oss till rececentrum så slipper vi ta bussen dit från henne för då blir det bara en massa extra pengar..

Så hon kommer hit nu snart iaf, och jag sitter fortfarande i pyjamas haha..


Pluggaaa..

Godmorgon..


Har inte tid och blogga någonting alls kanske idag, för jag ska plugga hela dagen.. Fast jag ska till Mimmi ikväll eftersom jag ska sova över där för vi ska till Gävle imorgon. Fast om inte jag hinner göra klart allt skolarbete får inte jag åka till Gävle imorgon + att jag inte får nå betyg i Svenska.. =( Ojoj, nu måste jag skärpa till mig. Måste börja plugga på en gång..

Hörs kanske ikväll, puss! ♥


Bilder från igår!






Jag och Regina när vi skulle sova, jag halvsov nästan redan haha..



Nu är jag hemma!

Brr..
Kom nyss hem från stan, vi åkte till stenö i ca. 5 minuter men där var det inga folk alls så vi åkte till stan istället och träffa på en massa folk som vi sen spenderade resten av kvällen med.

Som sagt så kom vi nyss hem och ska äta lite kvällsfika nu! ;)
Det här blir väl sista inlägget för idag, så vi hörs imorn dååå! Natti ♥


(bilder kommer imorgon eller något..)

Kvällens outfit

"inget att hänga i julgranen" som Paow brukar säga.. ;)





Måste skynda mig, ska på fest i Stenö.. Puss på er!

Musiken är igång på högsta volym!

Hej på er!


Har musiken på högsta volym i mina mini- mobil högtalare! Ska strax hoppa in i duschen sen ska jag fixa mig och göra klart lite skolarbete sen drar nog jag och Regina på fest!

Så sjukt att man kan bli så taggad bara av att lyssna på partymusik!? Haha, jaja nu ska jag hoppa in i duschen, puss på er! ♥


Haha härlig bild va!?

Godnatt! Nyss tvättat av mig sminket och ...

dsc04539 (MMS)

Godnatt! Nyss tvättat av mig sminket och borstat tänderna osv. Filmen var superbra iaf! Ni borde också se den ;)


Ska se Sex and the city 2 på bio!!!!!

Ojdå, fick för mig att jag hade bloggat idag..? Men det hade jag ju tydligen inte, så nu blev det dags när jag äntligen fick internet.

JAG SKA PÅ BIO MED REGINA SNART!!! Vi ska se Sex and the city 2, självklart är det premiär så det kommer vara packat med folk och det ska bli kul att gå förbi alla som står och köar eftersom jag och Regina har bokade platser! Haha, dum jag är ;)
Ska åka vid 20:00 (alltså om 20 min) och köpa godis, ta ut pengar osv. För vi måste vara där SENAST 20:30 även fast filmen börjar 21:00 för annars delar dom ut våra biljetter till någon annan! Och det får ju inte hända ;)

 

Ska sminka mig lite lätt nu. Ses efter filmen!

 

Köpte tröjan idag på Randiga rutan för 300kr


Äntligen hemma..

Nu är jag hemma från den där j*vla förhandsvisningen.. Slutar egentligen 5 i 4 men jag sket i sista "talet" har sån mensverk.. Är inte helt säker heller på om det är mensverk men det känns som det. Nu skippar vi mens-snacket tycker jag haha!

Förövrigt så har jag inga planer för idag, ni kan ju smsa/ringa/skriva till mig på facebook eller något om ni vill hitta på något! Mitt nummer är: 07*03*565* Hehe ;) försök klura ut det ni..



Tråååkigt..

Sitter på föreläsning på Cfl, tråkigaste jag någonsin varit på.. Men jag får stå ut tills den här norsken pratat klart för då slutar vi nog hoppas jag!

Nyduschad

Hej sötnosar!

Sitter i här i pyjamas (pyjamasbyxor *hihi*) och är nyduschad, behövde egentligen inte duscha men jag mådde inge bra så jag ville ta en dusch så jag blev piggare.. =( Mår bättre nu iaf..

Ska till skolan imorgon och börjar 07:45 med Hemkunskapsprov, men jag ska inte göra det.. Har haft ett möte om det, + att jag fått "special schema" så istället för idrott har jag matte, på språkval har jag eget arbete och på elevens val har jag syslöjd! Känns faktiskt mycket skönare..


Ska sova på hotell i Sthlm 29/7-31/7

Mysigt va!?
Ska åka dit med familjen. Så det blir antagligen en dag som vi befinner oss på Grönalund och en dag med shopping. Eller ja, 1½ kan man säga, sista dagen ska vi nog kunna klämma in lite shopping också.. ;)
Vi kommer bo på Royal star first hotel!









Längtar jätte mycket, vi har nästan som en "tradition" att åka till Stockholm och sova på hotell en gång per år. Fast i vanliga fall brukar vi stanna i 4-5 dagar, men nu blev det inte så ;)
+ att vi åker någon båt varje år också!

Ska va med Reggan idag!

Hejsan!

Slutade 13:00 idag och då åkte jag direkt hem. Har bara suttit och kollat på tv och spelat kort med Goffe, lite senare efter jag ätit så ska jag va med Regina. Saknar henne ♥

Blir nog inte så bra uppdatering idag, slänger in ett inlägg innan jag lägger mig och kanske ett när jag är med Regina. Vi får se, puss!

 


Natti

Ursäkta för dålig kvalité på bilden! Ska ut och ta en kvällscigg nu. Godnatt!

Fish tank

Hej på er.

Har inte haft något internet för en anledning orkar inte förklara. Men nu kan jag uppdatera iaf!
Fikan med mamma var mysig, Jeanette följde också med för jag mötte upp henne på stan. Vi åkte hem direkt efter, och jag har faktiskt bara slappat sen dess.
Kollade precis klart på en film som heter "Fish tank" åh! Jag började grina lite här å där. ♥

Handling:

Mia är en stökig 15-åring som bor med sin mamma och jobbiga lillasyster. Hon har stängts av från skolan och är utfrusen av sina vänner. Hennes mamma, som själv var ett barn när hon födde Mia, kan inte riktigt ta på sig föräldraskapet på grund av sin egen förlorade ungdom och bryr sig ofta mer om sina egna pojkvänner och fester än döttrarnas välmående. Men in i deras liv kommer en ny man – Connor - som är rolig, charmig, snygg och bryr sig om dem alla.Till och med Mia börjar öppna sig för honom.

Har ingen aning om varför den heter "fish tank" men den låter bra va? Den var superbra, verkligen.

Facelook

Godmorgon..


Klev upp 09:00 för att jag skulle till skolan 10:10 men när jag väl börjar gå till skolan så ringer mamma och säger att jag är ledig! Hade helt glömt bort det..

Mamma och jag ska åka ner på stan nu och ta en mysig fika så jag hinner inte skriva mer! Puss ♥


Nyss bakat kladdkaka!



Nu ska jag bara vänta på att Goffe duschat klart sen är det min tur att duscha! ;)

Film väder!

Ska sätta mig och kolla på film nu och äta godis! Woupsi..! Hoppas ni gillade mina gårdagen- inlägg. Hörs snart! ;)


Gårdagen!

Gjorde aldrig någon videoblogg så vi tar det någon annan dag istället!


Gårdagen!

Det här får bli "kvällens igår- låt" jag och mina (några föredetta) vänner lyssnade jämt på den hela sommaren -08. Det var faktiskt den bästa sommaren i hela mitt liv! Synd att folk kan förändras så mycket bara..

 



Gårdagen!

Mamma skjutsade ner Mimmi och mig till stan där det var minicruising runt 19:00. Vädret var inge vidare så vi stannade inte kvar så länge eftersom det inte var nå mycket folk där och det var helt enkelt tråkigt.

 

Vi gick runt och kollade lite i ca. 2 timmar, sen följde vi med Petra och Jennifer till Amore för att dom skulle äta, var där i ca. en halvtimme sen gick vi runt och kollade lite igen i ca. 20 minuter. Sen tyckte vi det blev väldigt tråkigt där så vi gick till Sibylla och åt. När klockan var 22:00 så skickade Ronny ett sms om att vi skulle gå till Dragonen om 20 minuter för han skulle hämta upp oss. När klockan var runt 22:15 så började jag och Mimmi gå dit. Och när han kom så åkte vi till Söderala för att vara kattvakt!

När vi var framme så drog vi igång "American pie - The book of love"

 

Jätterolig film! ;)

Runt 02:00 somnade vi!


Gårdagen!

Onödig bild, men jag tänkte bara visa att Mimmi har klippt sig! Niklas som klippte henne ;)

 

Jennifer haha!

 

Mimmi och Regina ;)

 

Sibylla! Bjuder på bilden..

 


Gårdagen!

Visst har jag blivit brun!? Kolla förut liksom.. ;):

Haha, pinsamt..


Ska fixa gårdagens- inlägg idag ist

Hej!

Ja, jag vet att jag skulle lagt in kvällens outfit, kvällens planer, kvällens låt, videoblogg, och knäppa en massa bilder. Men jag har fixat allt det där bara det att jag inte lagt in det på bloggen för datan var upptagen. Så jag tänkte ta mig tid till att lägga upp allt i enskilda inlägg idag istället!


Så det är väl det jag ska fixa nu, kolla in om ca. 10 minuter igen! ;)

Dagens facelook..?

Hejsan!

Sov inte hemma inatt så det är anledningen till varför jag inte bloggade något. Men jag ska försöka blogga mycket idag! Ska lägga in en "kvällens outfit", skriva om vad jag har för planer ikväll, knäppa massa bilder som ni ska få ta del av, göra en videoblogg och lägga in dagens låt! Så då blir det minst 6 inlägg idag och det är iaf bättre än vanliga fall, right..? ;)


Jag och Mimmi har nyss kommit hem efter att ha varit nere hos Mimmi's moster en sväng, haha hon är så härlig!
Pappa håller på och grillar för fullt så vi ska snart äta, mums! Är jätte hungrig, har inte ätit något idag jö. Bara två mackor imorse..



Tävla om en Sony ericsson vivaz- mobil med Ämmi!

Är med i en tävling igen, den här gången är det om en Sony ericsson vivaz- mobil! Vet ni en sak..? Jag har aldrig vunnit en tävling i hela mitt liv (!!) Förutom om det är någon typ "VINST VARJE GÅNG!!" hihi. Men iaf, jag stod och  kollade på den mobilen idag för jag är i behov av en ny mobil just nu men det är ju bara det att jag inte har råd! Vart helt kär i den mobilen sen när jag kom hem och satt mig vid datan så gick jag in på hennes blogg och såg tävlingen! Trodde inte mina ögon haha. Jaja, jag är med i tävlingen och håller tummarna på att jag vinner!



Är med Mimmi!

Hejsan!

Tänkte bara visa att jag lever ;) Kom hem från skolan 14:30 sen satt jag mig vid tv:n i väntan på att jag skulle få gå in på datan och blogga men när datan äntligen var ledig så var det dags för mig att duscha. Så nu sitter jag här nyduschad och Mimmi ligger halvt död i min säng haha! Men mamma ska tvinga i na lite mat så hon får så lov att vakna! ;)

Nu är hon vaken! Haha..


Gammal bild på oss hihi! ♥

Btw.. Kolla vad brun jag blivit!



LÄS!!:
Nej jag har inte redigerat den, vet att det är någon som kommer påpeka det så därför skriver jag det här.. Jag har gjort hela bilden lite ljusare bara, det är därför linnet är så ljust.

Schtek

Hej på er! ♥

Nu är jag hemma efter en dag i skolan och en fika på Furan. Mimmi kommer lite senare och umgås med mig tills hon ska åka och kolla på fotboll, (supertråkigt om ni frågar mig) när hon kommer ska vi nog sätta oss ute på balkongen med kaffe + cigg + solglasögon och steka lite! ;) So Zandra style.. Det är ju supervarmt ute, lovely! Fast nästan lite för varmt om man tänker på min outfit, har mjukisbyxor, linne + långärmad tröja.. Ska byta om alldeles strax så får ni en bild på mig då också!

Ska byta om och knäppa bilden nu, brb..

Tävling på ammis.se

Godmorgon!

Jag är med och tävlar på Emelies blogg om ett presentkort på HM laddat med 1000kr, jag ska ju åka iväg och shoppa på lördag i Gävle så det skulle inte vara mer än perfekt att få vinna. Förövrigt så driver hon en väldigt bra blogg!

VA OCH TÄVLA NI OCKSÅ, KLICKA HÄR!



Utställning

Hallåååådär!


Nu är jag hemma *puh..* har ju haft en utställning på Verkstäderna idag ang. min praktik som jag berätta för ett tag sen, för två veckor sen kanske..? Jaja, det gick superbra och jag fick jättemycket beröm av folk, dom flesta tyckte min utställning var bäst hihi! ;)
Niklas Mimmi och Regina kom också och hälsa på! Utställningen slutade 14:00, så då umgåddes (heter det så haha?) jag med Niklas Mimmi och Regina, vi gick in i ett rum där på Verkstäderna och dansade, gjorde flickisar, hjulade och mycket mer! Jag och Mimmi ska ju kanske börja på truppgymnastik! Regina kanske också hakar på, ska bli superkul verkligen. Har ju gått på truppgymnastik när jag var mindre men då tyckte jag inte det var lika roligt eftersom jag var äldst i gruppen (jag var 10 år medans dom andra var 6-8 år ungefär) så jag slutade. MEN NU J*VLAR! ;)






Godnatt bebisar!

dsc04425 (MMS)

Godnatt bebisar!


Har varit på förhör

Hallådär!

Nu är jag hemma efter att ha varit på förhör på p****stationen (svårt att lista ut va..? ;)) säger inte varför!

Nu ska jag snart ner till min praktikplats och hämta kläder till utställningen imorgon!
Äsch, måste åka nu. Puss!

Dagens godmorgon-facelook?

Godmorgon!


Jag är hemma från skolan idag, har så himla ont i magen och fötterna. Var ju till sjukhuset och röntgade mina fötter igår, men det var ingen spricka eller något brutet som tur var. Har fått en stukning och det kommer gå över av sig själv.

Jag bloggade inte på hela dagen igår, pga. att internet funkade inte. Och bara så ni vet så är det krångel med vårat internet just nu och det kan leda till att det blir dålig uppdatering. Men jag tar alla tillfällen jag får till att blogga.


Usch hur mitt hår ser ut.. ;)
Skyller på att jag inte fixat mig nånting idag!

Ramlade igår..

Känns som att jag alltid börjar mina inlägg med "har knappt bloggat något idag för att.." Haha.
Men jag har så himla ont överallt; benen, magen, fötterna, låren, huvudet osv.. Snubblade i trappen igår så klumpig som jag är. Har ett stort blåmärke på låret och armbågen. + att jag måste gjort något med fötterna också, känns som det blivit en lätt stukning i båda fötterna. Ska iväg till läkaren imorgon och kolla upp det.
Tur att jag slipper gå på idrotten resten av 8an då..


Aj :( blåmärket på låret får ni tyvärr inte se.. ;)

Dagens facelook..? Don't think so!

Godmorgon läsare!

Mimmi ligger som vanligt och sover fortfarande och jag är vaken SOM VANLIGT! Hehe.. ;) Mamma försökte väcka henne, men tror ni hon hörde något..? NEJ! Jaja, ska prova väcka na snart jag också och fråga om hon ska med ut och röka haha!

Om det blir lite soligare idag så går nog jag och Mimmi upp på berget och gör ett nytt försök med att knäppa kort idag. Men det skulle jag gissa på att det inte blir för det ser ju lite grått ut nu.


Ni fattar nog inte hur ful jag är just nu haha, försökte knäppa en bra bild men det gik inte riktigt som jag ville haha.. ;)

Har inte haft något internet..

Hejsan, vårat internet har strulat idag igen.. Så jag har inte kunnat bloggat något, men nu funkar det! ;)
Lite kortfattat om min dag:
Vaknade 11:00, åt frukost gick ut och rökte och det gamla vanliga.. Sen runt 16:00 började jag göra mig ordning och packade ner kläder för att Mimmi och jag skulle upp på berget och knäppa lite kort. Väskan var fullpackad och den var riktigt tung. Men det var bara att ta den och börja gå mot berget. När vi väl är framme så ser vi att det är massa folk som festar där. Så vi sket i att knäppa nå kort, ändå hade vi ansträngt oss för att bära den där j*vla väskan!! Gick och lämnade väskan hos Mimmis moster och sen gick vi ner på stan och sen vidare till Verkstäderna, träffade lite folk och kolla på Niklas och hans grupper som dansade, också kom det en komiker dit, + RMK. Sen åkte vi ut och åkte lite med Ronny och nu är vi hemma hos mig..

En utav dom i RMK.. (bild lånad från Google)
Vet inte om man kan kalla det där "lite kortfattat" haha.. ;)

Hämtade ut ett paket nyss!


Hm.. Vad kan det vara!? ;)


349:- från Halens! Ca. 12,5cm klack, snygga va..!?

Mobilblogg

Hej på er.. Vårat internet funkar inte, det började krångla efter det hade åskat och blixtrat. Har ringt och fråga vad det är för fel och dom håller på och jobbar på det. Men sen kom jag ju på att man kan mobilblogga.. ;) Sitter med Mimmi och kollar på tv och har nyss ätit hamburgare, woupsie haha! Vi ska ut och röka nu iallafall, om inte vårat internet börjar fungera idag så får vi se om jag ens bloggar något mer idag. Så antingen hörs vi imorgon eller lite senare idag! ;) puss

Gamla bilder på MIG..?






(checka Egon, han slickar på mig..)






Haha, mer får ni inte se.. Mår fan dåligt när jag kollar på dom här bilderna, fattar ni hur ful jag va..!?

Orkar inte skriva nu ja e

Godmorgon!
Jag vaknade faktiskt ca. 09:30 idag, väldigt tidigt! Men jag somnade tvärslocknade 23:30 igår.. Vet inte hur jag kunna vara så trött.
Justja, jag var och solade med Regina och Ronja igår! Har inte så mycket och säga om de för vi gjorde knappt nå..

Skriver mer sen ja, orkar inte skriva nu ja!

Skriver av mig lite..

Många påpekar min skolgång, "om du inte sköter skolan så kommer du inte kunna bli stylist heller" "sluta skolka, för det kommer du ingen vart med" osvosvosv.. Jag mår j*vligt dåligt över hur jag betett mig i skolan, att jag skiter i den, eller "skiter i" är fel ord, jag har dåliga ursäkter bara till att inte gå till skolan så ofta som jag egentligen borde. Men för mig är det ingen dålig ursäkt, på sista tiden har jag haft problem med magen, kroppen osv. + att det beror på att jag är väldigt blyg och inte vågar stå upp för mig själv och ta tag i saker. Jag har gått i den här klassen i 2 år, men jag känner inte en enda. Den enda jag känner är Regina, som inte går i skolan av vissa själ. Så det här betyder att jag är helt själv i skolan, har ingen att vara med på rasterna eller något. Jag sitter bara där på en ful bänk som ett jävla fån helt själv. Jag har börjat jobbat upp mig vääääldigt mycket nu på sista tiden, men det hjälper inte. T.ex från idrotten så har jag över 80% frånvaro, lika på hemkunskapen och säkert fler ämnen. Det är så sjukt, och jag blir så himla ledsen när jag får gå på olika möten ang. min stora frånvaro, och dom vet inte hur dom ska beté sig för dom vet inte vad dom kan göra för att förbättra det här. Jag är inte den tjejen som går och tar kontakt, om någon tar kontakt med mig så går det bra. Jag hatar, verkligen HATAR att jag är den tjejen som är så blyg och inte vågar säga till, ta kontakt eller stå upp för mig själv! Så snälla, kommentera inte min skolgång. Jag vet att jag inte kommer kunna bli något stort om jag fortsätter såhär, men jag mår inte bättre av att ni påpekar det. I nian kommer ni se en helt annan person. Och det här som jag inte kan berätta, om mig och Regina, Stockholm, företag osv kommer förhoppningsvis ändra på lilla blyga Sandra. Jag tycker jag var väldigt modig som ens skriver det här.
Men jag kan, bara jag vill..

Det här inlägget kanske försvinner imorgon eller något.. Ville bara skriva av mig.

Tyvärr..



lovisa, FOTOBLOGG! om Hittat bikini!:
vart kommer överdelen ifrån? :)

Svar: Hej Lovisa! Säger inte det föränn efter jag beställt den eftersom jag inte vill att den ska ta slut. Men när jag har beställt den så kan jag dela med mig av vart jag köpt den!




Hittat bikini!

Godmorgon, nu sitter jag och kollar på bikinis. Har hittat en överdel som jag vill ha ;)


Snygg och udda!

Tänkte mig dom här trosorna till..?:

Kommer bli snyggt va? ;)

Färgat håret nu





Märkte inte föränn jag kollade på dom här före- och efter bilderna att mitt hår var väldigt uttvättat och brunt innan jag färgade. Ser ni vilken skillnad det blev?

Nu ska JAG färga håret!

Blev inte att jag färgade håret igår, så jag gör de idag istället! Före och efter bild kommer sen.. ;)

Före & Efter

Som ni vet så färgade jag håret på mamma igår, här är före och efter bild:

Före:


Efter:


Snyggt va?

Sikken snygging!

Hej snyggingar! Slutade 13:00 idag, så jag gick hem på en gång och sen har jag bara kollat på tv ;)
Har inga planer för idag förutom att jag ska skriva till ***** ang. ** ******* hihi, busig ja är!


Ska färga håret

Hej på er, tänkte berätta lite om min dag nu ja.. ;)
Slutade 13:55, då gick jag ner på stan och provade lite kläder osv.. Träffade på Niklas en sväng och följde med han till banken. Sen blev klockan 14:30 så då gick jag och solade 15 minuter i väntan på att mamma skulle hämta mig. När hon hämtade mig så åkte vi till dollar och köpte en almanacka! Kan behövas så jag håller koll på dagarna..

Ska färga håret på mamma och mig nu! Jag ska bli svart hårig och hon ska bli mörk/rödbrun ;)
Ni får före- och efter bild sen! ♥

Företaget ringde mig nyss!!

Godmorgon! Jag börjar 10:30 idag, so Zandra style! Haha. Ska alltså snart gå, efter skolan ska jag gå och sola. Det är också so Zandra style..
Vet ni vad? Företaget ringde mig nyss! Vet ni varför? Nej, det vet ni inte. Synd säger jag bara! ;)
Men det är om den där grejen, Stockholm osv.. You know what I mean!


Nu måste jag gå, hörs! ♥

Dagens outfit


Nu drar jag och Reggan och solar, hörs! ;)

Passar jag i bruuuunt?

dsc01620 (MMS)

..? ;)


Har nyss ätit!

Hej på er.. Idag vaknade jag runt 11:00 för att Mimmi prata i sömnen och sa: "JAA, LÄTT!!" haha, hon pratar jämt i sömnen.. ;) När Mimmi hade vaknat och sånt så var klockan runt 13:30 så då gick vi ut och gick med Mimmis syrra Zarah. När vi hade gått en bit så följde vi med Zarah hem till Kicki och var lite social där. Sen följde vi med Kicki och handla och när vi åkte så släppte hon av oss här hos mig. Så nu har vi nyss ätit och ska nog snart ut och röka.

Igår var vi ju på grillfest i Sandarne, jättemysigt faktiskt! Vi gick dit från mig haha, eller nej inte hela vägen. Vi hann komma till Grundvik tills vi bestämde oss för att ringa efter skjuts. När vi fixat skjuts så åkte vi dit till grillfesten och var där till ca. 00:00.
Det blev ju så jävla kallt..
Sen åkte vi hem till mig och kollade på film sen sov vi! ;)
Har tyvärr inga bilder eftersom jag inte har någon kamera förutom systemkameran, men den vill jag inte släpa med. Har ju iof. mobilen, men kameran börjar balla ur. Eller nej, den måste väll bara rengöras haha! (;

Ska försöka fixa lite bilder sen, PÖSS! ♥

Sitter på sibylla och äter glass..

dsc04283 (MMS)

Sitter på sibylla och äter glass..


Dagens facelook

Godmorgon,
Känns skönt att redan vara klar, satt bara upp håret i en knut och drog bak luggen med ett diadem. Snart ska jag till skolan, börjar 08:50 =) Mimmi och Niklas följer med mig hem efter skolan för Niklas ska klippa henne och jag ska färga håret på Mimmi också! ♥ Måste hinna med att duscha när jag kommer hem också innan vi ska på grillfest. Mer om det när jag kommer hem, ska åka nu. Puss och kram!

Ska kolla på film!

Har nyss kommit hem från en promenad med Regina, ska ta det lugnt och kolla på film nu. Det får bli "It's complicated".

Känner mig inge pigg

Hallådär, blev inte att jag bloggade imorse, hade annat för mig!
Usch känner mig inge pigg, ska lägga mig och kolla på film och sova lite tror jag..
Men ni får ha det så bra medans! Puss.. ♥

Att göra imorgon- Schema!


Blir bättre update när jag har egen data..

Hej på er! Sry att det blivit super dålig uppdatering, men jag har mina anledningar.. ;)
Idag har ju jag varit i skolan, så långt vet ni. Efter omprovet och allt det där hade jag ett möte med rektorn, mamma, min lärare och Göran. Om vad får ni faktiskt inte veta, för det är privat!

Annars har jag inte gjort så mycket, har kollat på Andra avenyn för en stund sen. Sista avsnittet föralltid, tror jag ska grina lite..
Haha nej då, men vad ska man göra nu då på Onsdags- kvällar? Eller sen kan man ju kolla på *** *** ******! ;) Haha!
Jaja, är skitful just nu så ni får ingen bild. Men vi hörs imorgon, börjar 13:00 på praktiken så jag ska nog hinna få med ett inlägg innan jag går dit.. Puss!

Ta mig härifrån?Någon..? Ska snart göra ...

dsc04246 (MMS)

Ta mig härifrån?Någon..? Ska snart göra omprov..


Dagens jag

Hej på er, nu är jag klar för att gå till skolan. Slutar 13:55, sen ska jag ner till min praktik och prata med hon som jobbar där om en utställning som kommer vara på Verkstäderna den 19 maj. Utställningen kommer handla om min praktik, så jag ska låna med lite kläder och sånt från min praktik och göra något av det. Det kommer nog bli jättebra.

Såhär ser jag ut idag:

Min brorsas Ed hardy luvjacka och mina svarta tajta jeans.


Osminkad och uppsatt hår.
= En skön mysoutfit!

Kvällens outfit




Rotade lite i garderoben och hittade lite gamla kläder som jag gjorde en ny outfit av.
Även fast det är "sååå 2009" så var det snyggt på mig och jag ska ha det på mig när jag går på Bitterfittan på Ferdinand ikväll. Ni vet hon från Ballar av stål..? ;)

Ni får nog en bild på mitt ansikte sen när jag är klar också..

hemma nu!

Hej hörni! Nu är jag hemma!
Har inte gjort något speciellt i skolan idag, har haft två engelska lektioner och en musik lektion.
Jag kan säga en till sak om den där saken som jag inte får säga nå om haha ;) Jag och Regina åker till Stockholm till veckan!

fortsätter skriva senare... puss

Om ja fortfarande är glad? JA!

Nu ska jag åka till Skolan, skriver när ja kommer hem.. ;)

Busted..

Även Paow redigerar sina bilder.. ;)


är sååååå himla glad!

Hejsan!
Har ni klurat ut vad det är jag menar i förra inlägget..? ;) Jaja detta går ju bara framåt! Är så himla lycklig.
Mer får ni inte veta hehe.. ;)

Har nyss solat, blev bara 10 minuter eftersom dom stängde 22:00 och jag var rädd att bli instäng haha, plus att jag bara hade 20kr löst just nu..

Har inget mer att säga nu, förutom: FAN VAD GLAD JAG ÄR!! Haha..

Hm..? ;)

Hej på er!
Aaaaah vad glad jag är!! Tänker inte säga nånting.. Eller jo här är en ledtråd..

Eller ljuger jag..?
Det kan ni klura på! ;)

Jag just nu.. Ingen vacker syn

Godmorgon, Regina sov här i natt som ni kanske vet..? Eller? Hon ligger och sover nu iallafall! Och lite senare kommer Mimmi och Ronny förbi en sväng för jag ska hjälpa Ronny bränna ut musik också ska dom vara lite social och ta en kaffe! Mimmi kanske sover här ikväll, om inte så sover jag hos henne.. ;)

Ska äta frukost nu jag iaf, är så himla hungrig..


Gårdagen och idag.

Kan ju börja med att säga hej! Det har varit väldigt dålig uppdatering igår + idag.. Så jag tänkte att jag ska berätta om gårdagen och idag nu..

Gårdagen:

Dagen började med att det vart lite drama mellan mig och mamma så jag ***** ****.. Ooops!
Sen när jag *** ******** var jag med Mimmi ett tag, sen åkte mamma iväg så jag och Mimmi gick ner på stan. Där hände det också en massa drama haha! Det ända jag tänker nämna är polisen.. Sen vart det avklarat, så jag Jennifer och Mimmi gick hem till och började göra oss ordning för att vi skulle på grillfest hos Niklas. Vi kom dit runt kvart i sju fast den egentligen började 6.. Men jag är ganska seg av mig.. ;) Efter vi varit på grillfesten så åkte jag Mimmi och Regina till en annan fest i stan. Vi åkte väll dit runt halv 10 och var där till kvart i tolv kanske.. Sen gick vi ner på stan tills jag skulle hem vid 12.


Idag:
Började med att jag vaknade 12 kanske.. Satt mig vid vid tv:n och kollade på Talang 2010.
När det var slut så klippte jag mammas hår, tunnade ut det lite, klippte upp det och tog litegrann på längden. =)Blev jättebra om jag ska vara ärlig.
Vill ni också klippa er hos mig..? Klicka här för mer info!
Ikväll ska jag Danielle och Regina hitta på något.. =)

Ska ut och röka nu jag, skriver senare. PUSS!

RSS 2.0